Skip to content

Nystart och kalas hos Ica Folkis

untitledVa? Visste du inte att Ica Folkungagatan (butiken bredvid Bolaget) i Stockholm har en bar? Jo, det är sant. Sedan i höstas. En bar! Och i morgon fredag har denna bar en nystart kan man säga, när importören Cask Sweden flyttar in och ordnar kalas. Ungefär femton olika flaskor (flest från BrewDog så klart) plus fem olika fat utlovas, och den sistnämnda kategorin innehåller bland annat en vecka ung Gamma Ray (Beavertowns APA). Och pinfärsk Gamma Ray är inte kattpiss kan avslöjas.

Bäst av allt? Priserna, förutom att Loa Falkman INTE dyker upp. Det kommer att bli ”löjligt billigt” enligt initierade källor.

Har du aldrig blivit lite fredagssalongs inne i en Ica-butik? Nu är det dags.

Kategorier: Nyhet, Ölguide, Ölsläpp

Taggar: , , , , ,