Skip to content

Hätsk fantomdebatt i Belgien

”They don´t get their hands dirty, they don´t have pain in their backs, the only thing those guys do in a workday is sit in front of a computer” säger Yvan de Baets från Brasserie de la Senne. ”But they make a lot of noise on social media”.

”I want to come up with a new recipe every two weeks, not every 250 years” svarar Sebastien Morvan, en av Brussels Beer Projects grundare.

Läs artikeln i The Wall Street Journal om den mycket intressanta och stundtals hätska debatt som rasar mellan traditionella bryggare och ”beer creators” i Belgien. En debatt som säkerligen kommer att intensifieras och kanske till och med leda till en ny lag…

Klicka på länken nedan

In Belgium, Battle Builds Between Brewers and ”Beer Architects”

Kategorier: Nyhet

Taggar: ,