Skip to content

Äntligen: En underhållande och väldigt nördig ölserie

unnamed

Antitesen till trötta ”Den stora ölresan”.

Om du råkade somna i soffan klockan 22.04 onsdagen den 26:e februari: Missa för allt i världen inte resterande delar av ”Brew Dogs” på kanal 9. Boka inte upp dig de närmaste sex onsdagskvällarna. Gör bockar eller rita små ölflaskor i kalendern. Skriv lappar som du sätter upp lite här och var i bostaden. Ställ in alarmet på mobilen. Bara. Du. Inte. Missar.

Brygghundarna Martin Dickie och James Watt reser runt i USA och träffar allas våra hjältar och idoler. I kvällens avsnitt hyllades San Diego. Det parades öl med mat hit och rangordnades bryggerier dit (inte bara Beer with us älskar Lost Abbey). Det gjordes en IPA, och inte vilken IPA som helst, tillsammans med Stones väldigt skäggige Greg Koch.

Väldigt snabba klipp, väldigt amerikanskt, väldigt nördigt, väldigt grabbigt och tokroligt emellanåt. Men väldigt underhållande. Allt det svt:s ”Den stora ölresan” inte var och lite till. Mer säger jag inte. Kolla själv.

Kategorier: Nyhet, Ölguide

Taggar: , , , ,